Nilei Kattarina Huang - Psykolog

Anbefales for individuell behandling innen disse problemstillingene

  • Angst og uro
  • Depresjon og nedstemthet
  • Relasjonsproblemer
  • Selvfølelse
  • Traumer og PTSD

Nilei er opptatt av å se deg og å gå i takt med deg. I samtale med henne vil du oppleve en nysgjerrig og ikke-dømmende terapeut, som tilpasser terapien i dialog med den enkelte. Hun fletter inn elementer fra ulike terapiformer, der fokuset kan veksles mellom å øke kontakt med følelseslivet, utfordre negative tanker og å jobbe kroppsorientert.

Etter fullført utdanning ved Universitetet i Bergen, har hun jobbet flere år på poliklinikk på DPS, og fått bred erfaring fra spesialisthelsetjenesten og studentsamskipnaden. Herfra har hun blitt kjent med kompleksiteten ved psykiske lidelser, og er også kompetent i å hjelpe deg med mer hverdagslige og likevel vonde plager som alle kan kjenne på i løpet av livet.

Du er velkommen til å ta kontakt enten du ønsker å få bearbeidet relasjonelle traumer, har lav selvfølelse, går gjennom utfordringer i parforhold - eller om du bare trenger noen å lufte tanker med.

Konsultasjon fra kr 1490,-
Se alle våre veildende priser

Bestill type time og tidspunkt som passer best for deg:

Dag 09:00-16:00
Kveld etter 16:00
Forsikring

Frist for avbestilling er 48 timer før behandlingen starter (For forsikringssaker gjelder egne frister). Avbestilling må gjøres i PasientSky appen eller på pasientsky.no. Ved endring må du først avbestille, for så å bestille ny time.

Personvernerklæring

Personvernerklæringen gjelder behandling av personopplysninger som brukes når du besøker våre nettsider eller på annen måte samhandler med oss. Mer info.