Bjørnar Olsen - Psykologspesialist i arbeids- og organisasjonspsykologi

Anbefales for individuell behandling innen disse problemstillingene

  • Angst og uro
  • Arbeidsliv
  • Eksistensielle tema / Religionspsykologi
  • Kronisk sykdom
  • Parterapi
  • Sinnemestring

Bjørnar er spesialist i arbeids- og organisasjonspsykologi, og har både videre- og veilederutdanning i kognitiv terapi. Som psykolog og coach er han opptatt av å finne pragmatiske, jordnære løsninger på utfordringer vi alle kan støte på gjennom livet og i hverdagen. Han har ledererfaring fra tiden som sjefredaktør i Tidsskrift for Norsk psykologforening gjennom 12 år (og 150 utgaver), og var i 10 år forlagsredaktør i Gyldendal Akademisk. I tillegg har han jobbet flere år som klinisk arbeidspsykolog, og leder- og arbeidslivscoaching. Sammen med Pål Nystuen skrev han boken «Arbeid og psykisk helse», et tema han jevnlig foreleser om. Han tilbyr også skrivekurs og veiledning på tekst, enten det er i grupper eller som enkeltperson. For tiden jobber han med en bok om fagformidling.

Konsultasjon fra kr 1690,-
Se alle våre veildende priser

Bestill type time og tidspunkt som passer best for deg:

Dag 09:00-16:00
Forsikring

Frist for avbestilling er 48 timer før behandlingen starter (For forsikringssaker gjelder egne frister). Avbestilling må gjøres i PasientSky appen eller på pasientsky.no. Ved endring må du først avbestille, for så å bestille ny time.

Personvernerklæring

Personvernerklæringen gjelder behandling av personopplysninger som brukes når du besøker våre nettsider eller på annen måte samhandler med oss. Mer info.