Jon Nicholas Thorp - klinikksjef og Psykolog

Jon er Klinikksjef og leder klinikkene i regionen Øst-Norge. I tillegg jobber han som klinisk psykolog.

Jon er opptatt av å gi sine klienter tilstrekkelige verktøy til å håndtere de ulike utfordringer livet kan by på. Han har lang erfaring i å hjelpe mennesker som står i veldig vanskelige situasjoner. Han er flink til å lytte, er konstruktiv og utfordrer der det kreves. Jon har en spesialitet i arbeids - og organisasjonspsykologi og har lang erfaring i organisasjonspsykologisk arbeid.

Jon ble uteksaminert som psykolog fra Universitetet i Oslo i 2004 og har en unik og allsidig erfaring. Jon har arbeidet ved DPS i mange år og har utvidet erfaring med personer med sykelig overvekt.

Jon har gjennom 15 år gitt ledere veiledning og støtte via Politiets sikkerhetstjeneste (PST). Han har ledet, utarbeidet kurs og vært ansvarlig for trening og øvelser innen det meste av PST sine operative disipliner. Etter overgangen til privatmarkedet støtter- og veileder Jon mange næringslivsledere. Som tidligere konsulent har Jon også ledet omfattende organisasjonsgjennomganger i det offentlige- og i det private. Jon karakteriseres likevel som den nære- og tilstedeværende eksperten.

Konsultasjon fra kr 1690,-
Se alle våre veildende priser

Lederstøtte

Frist for avbestilling er 48 timer før behandlingen starter (For forsikringssaker gjelder egne frister). Avbestilling må gjøres i PasientSky appen eller på pasientsky.no. Ved endring må du først avbestille, for så å bestille ny time.

Personvernerklæring

Personvernerklæringen gjelder behandling av personopplysninger som brukes når du besøker våre nettsider eller på annen måte samhandler med oss. Mer info.