Jens Halvorsen - Psykolog

Jens er utdannet psykolog ved universitet i Århus, og har i tillegg en master i kognitiv og biologisk psykologi ved NTNU Trondheim.

Jens er opptatt av viktigheten av å kunne møte deg med en tilnærming som fungerer for deg der du er akkurat nå med et perspektiv som omfatter alt fra det helt konkrete og praktisk problemløsende, til større og livsfilosofiske tema. Han er opptatt av å skape et rom som gir en god balanse mellom trygghet og utfordring for å skape positive og varige endringer.

Som psykolog og person fokuserer han på å se de sidene som fungerer godt i alle klienter, og anser psykiske utfordringer mer som deler av det normale heller enn at det er noe separat og annerledes.

Konsultasjon fra kr 1490,-
Se alle våre veildende priser

Dag 09:00-16:00
Kveld etter 16:00
Videokonsultasjon
Forsikring (aktiv forsikringssak)
Falck Helse

Frist for avbestilling er 48 timer før behandlingen starter (For forsikringssaker gjelder egne frister). Avbestilling må gjøres i PasientSky appen eller på pasientsky.no. Ved endring må du først avbestille, for så å bestille ny time.

Personvernerklæring

Personvernerklæringen gjelder behandling av personopplysninger som brukes når du besøker våre nettsider eller på annen måte samhandler med oss. Mer info.