Cecilie Lynum - Psykologspesialist i klinisk voksenpsykologi

Cecilie er spesialist i klinisk voksenpsykologi med en omfattende kompetanse innen psykologfaget. Som terapeut benytter hun en eklektisk terapiform, som enkelt betyr at hun spiller på ulike behandlingsmetoder som tilpasses den enkelte persons utfordring, opplevelse av egen situasjon, behov, forutsetninger og mål for behandlingen. Dette er en effektiv og dynamisk behandlingsform som mange finner meningsfull.

Hun har bakgrunn fra sikkerhetspsykiatrien, spesialisthelsetjenesten, kriminalomsorgen, konsulentselskap og privat praksis.

For mange er Cecilie kjent som underviser på høgskole-/universitet, som foredragsholder, kursholder, skribent eller gjennom ulike roller i media - og som programleder på tv.

Cecilie har i mange år jobbet med fornærmede som blir fysisk og psykisk mishandlet i parforhold. Konflikt og relasjonsvansker i parforhold eller på arbeidsplassen. Hun har lang erfaring med å bistå der hvor de økonomiske problemene blir en belastning i hverdagen. I tillegg har hun bred erfaring fra tematikk rundt stress og utbrenthet, mediehåndtering og kommunikasjon.

Kjernekompetanse innen organisasjonspsykologi er lederstøtte og lederutvikling, teamutvikling, arbeidsmiljø samt konflikthåndtering, både individuelt og på systemnivå.

Konsultasjon fra kr 1690,-
Se alle våre veildende priser

Dag 09:00-16:00
Kveld etter 16:00
Lederstøtte
Parterapi
Forsikring
Falck Helse

Frist for avbestilling er 48 timer før behandlingen starter (For forsikringssaker gjelder egne frister). Avbestilling må gjøres i PasientSky appen eller på pasientsky.no. Ved endring må du først avbestille, for så å bestille ny time.

Personvernerklæring

Personvernerklæringen gjelder behandling av personopplysninger som brukes når du besøker våre nettsider eller på annen måte samhandler med oss. Mer info.