Agate Nerby - psykolog

Jeg er utdannet psykolog ved NTNU i Trondheim. Med min varme og empatiske måte å møte mennesker på ønsker jeg å skape et trygt og støttende rom hvor vi sammen kan utforske hva som vil være til hjelp for akkurat deg. Jeg integrerer ulike terapeutiske tilnærminger for å finne tiltak som passer akkurat deg og dine behov.

Jeg tror at alle kan ha nytte av terapi på et eller annet tidspunkt i livet. Enten det handler om å takle akutte kriser eller utforske dypere lag av ens eget selv kan terapi være en verdifull ressurs for personlig vekst og velvære. I terapien vil vi sammen samarbeide om å identifisere mål og utforske veier mot positiv endring. Hos meg kan du blant annet få hjelp med depresjon, angst, stress, dårlig selvfølelse, identitetsspørsmål og relasjonelle vansker.

Konsultasjon fra kr 1490,-
Se alle våre veildende priser

Kveld etter 16:00
Helg
Parterapi
Forsikring (aktiv forsikringssak)
Falck Helse

Frist for avbestilling er 48 timer før behandlingen starter (For forsikringssaker gjelder egne frister). Avbestilling må gjøres i PasientSky appen eller på pasientsky.no. Ved endring må du først avbestille, for så å bestille ny time.

Personvernerklæring

Personvernerklæringen gjelder behandling av personopplysninger som brukes når du besøker våre nettsider eller på annen måte samhandler med oss. Mer info.