Mone Veie Ringstad - Psykolog

Mone har allsidig erfaring fra kommunehelsetjeneste, BUP og DPS.

De fleste av oss har vanskelige perioder i livet, og Mone ønsker å skape et rom hvor du skal føle deg akseptert og trygg til å fortelle om det som føles vanskelig, vondt eller overveldende. Hun er opptatt av å møte deg der du er og sammen finne et felles prosjekt. Mone støtter deg i prosessen med å utforske, forstå mer av deg selv og anerkjenne dine behov. Hun vil hjelpe deg å tåle og arbeide med det som er vanskelig. Sammen finner dere en vei til endringene du trenger for å ha det bedre med deg selv.

Mone har en jordnær tilnærming. Terapien baseres på dine behov, relasjonserfaringer og emosjonelle stil, og bruker elementer fra ulike terapiretninger.

Konsultasjon fra kr 1490,-
Se alle våre veildende priser

Dag 09:00-16:00
Forsikring
Videokonsultasjon

Frist for avbestilling er 48 timer før behandlingen starter (For forsikringssaker gjelder egne frister). Avbestilling må gjøres i PasientSky appen eller på pasientsky.no. Ved endring må du først avbestille, for så å bestille ny time.

 

Personvernerklæring

Personvernerklæringen gjelder behandling av personopplysninger som brukes når du besøker våre nettsider eller på annen måte samhandler med oss. Mer info.