Astrid Helene Unhjem
Psykologspesialist

Astrid er psykolog utdannet ved NTNU og spesialist i utredning og behandling av psykisk lidelse blant voksne (klinisk voksenpsykologi). Hun har allsidig erfaring fra flere deler av spesialisthelsetjenesten og kommunal førstelinjetjeneste. Dette inkluderer arbeid med mennesker preget av kriser og langvarige belastninger, hvor både alvorlig psykisk lidelse og mildere former for strev er kjente problemstillinger.

Hun har fokus på en oppdatert faglig praksis, og ønsker samarbeid som gir mening for den som søker hjelp. Nærmest hjertet ligger praktiseringen av psykoterapi - det å samskape indre endringer som kan vare og utvikle seg til fornyet livsutfoldelse. Hun vil gjøre sitt beste for å møte deg med varme og respekt, og mener det ligger et unikt potensial i hvert møte med den enkelte.

Det anbefales å starte med en dobbelttime for å skaffe oversikt over problemområdene, og starte prosessen med fokusert arbeid for å nå dine mål. Basert på denne samtalen vil du kunne avgjøre om du ønsker å fortsette i terapi. Underveis i terapien ses det nærmere på hvilke indre prosesser som bidrar til plagene, og felles arbeid med hvordan du kan få det bedre.

Konsultasjon fra kr 1690,-
Se alle våre veildende priser

Dag 09:00-16:00
Parterapi
Forsikring (aktiv forsikringssak)
Falck Helse

Frist for avbestilling er 48 timer før behandlingen starter (For forsikringssaker gjelder egne frister). Avbestilling må gjøres i PasientSky appen eller på pasientsky.no. Ved endring må du først avbestille, for så å bestille ny time.

 

Personvernerklæring

Personvernerklæringen gjelder behandling av personopplysninger som brukes når du besøker våre nettsider eller på annen måte samhandler med oss. Mer info.