Kristina Sjøberg - psykologspesialist i klinisk voksenpsykologi

Kristina har for tiden venteliste - vennligst kontakt oss på 64 84 78 13 for avtale.

Kristina Sjøberg (45) ble ferdig utdannet psykolog i 2005. Hun har lang erfaring som klinisk psykolog, og er spesialist i klinisk voksenpsykologi. Hun har videreutdanning i flere terapiretninger, blant annet helsepsykologi, kognitiv atferdsterapi og psykodynamisk terapi. En av hennes interesseområder er stress; når opplevelsen av krav og forventninger setter individet i strekk, både i ungdomsliv og familieliv. Kristina har stor tro på at det å lære mer om psykisk helse og psykiske prosesser i terapi gir en forandring i livet med mer livsglede og energi. Hun har stor respekt for alle som søker hjelp, da det er et modig valg. Terapi vil ofte innebære å se på noe som er vanskelig eller vondt, og som har skapt psykiske symptomer som nedstemthet, angst, slitenhet eller smerter. Endring for å få det bedre i livet vil alltid kreve en innsats. Målene som settes i terapien vil være individuelle, men innebærer alltid økt bevissthet om egne følelser og tanker.

Kristina benytter evidensbasert terapi, med metoder som er dokumentert virkningsfulle for behandling av psykiske plager. Her kan du være trygg på at du blir møtt på en ryddig, faglig og respektfull måte.

Konsultasjon fra kr 1690,-
Se alle våre veildende priser

Kveld etter 16:00
Helg 08:00-16:00

Frist for avbestilling er 48 timer før behandlingen starter (For forsikringssaker gjelder egne frister). Avbestilling må gjøres i PasientSky appen eller på pasientsky.no. Ved endring må du først avbestille, for så å bestille ny time.

 

Personvernerklæring

Personvernerklæringen gjelder behandling av personopplysninger som brukes når du besøker våre nettsider eller på annen måte samhandler med oss. Mer info.