Jørn Bårdgard - psykologspesialist

Jørn har jobbet som psykolog siden 1993 og er spesialist i klinisk barne- og ungdomspsykologi. Han har erfaring både fra spesialisthelsetjenesten og fra kommunalt psykologarbeid. Jørn har videreutdanning i kognitiv atferdsterapi og flere andre behandlingsmetoder, blant annet traumebehandling.

De siste årene har han jobbet mest med tidlig oppdagelse og behandling ved psykosetilstander. Han har erfaring i utredning og behandling av et bredt spekter psykiske lidelser og har arbeidet med barn, ungdom, voksne og familier. Jørn ser på terapisamtalen som et sorteringsarbeid med fokus på å beskrive og forstå egne opplevelser. Det kan være nyttig å skille mellom det vi kan gjøre noe med og det vi må prøve å akseptere. I timene er det plass for både det som er ubehagelig og smertefullt og det som oppleves som bra. Vi tar utgangspunkt i her og nå, men det kan også være nyttig å se på historien vår for å forstå egne reaksjoner og tankemønstre.

Konsultasjon fra kr 1450,- (45 min)

Dag 08:00-16:00
Forsikring (aktiv forsikringssak)

Frist for avbestilling er 48 timer før behandlingen starter (For forsikringssaker gjelder egne frister). Avbestilling må gjøres i PasientSky appen eller på pasientsky.no. Ved endring må du først avbestille, for så å bestille ny time.

 

Personvernerklæring

Personvernerklæringen gjelder behandling av personopplysninger som brukes når du besøker våre nettsider eller på annen måte samhandler med oss. Mer info.