Lederstøtte

I en krevende hverdag som leder kan det oppstå et ønske om å ha en støtte utenfor egen organisasjon, en person som ikke har en agenda eller er investert i de pågående sakene. Ledere blir ofte belastet med kompliserte relasjonelle forhold og høyere ansvar i saker som ikke alltid er like lett å ha kontroll over. Og som de fleste nok har erfart, er det ikke nok med ledersamlinger, kurs og påfyll for å reelt sett sortere og endre egen tankegang, følelsesmessige reaksjoner og atferd. Når hverdagen koker igjen, er det aller letteste å falle tilbake på eksisterende vaner og instinkter.

Av denne grunn tilbyr vi i Oslo psykologbehandling en psykologisk tjeneste som følger samme forskningsbaserte og terapeutiske tilnærming som annen behandling, men da utført av noen med erfaring i lederstøtte og prestasjonsutvikling, og med et annet blikk. Istedenfor å tenke at man skal gå fra å være belastet til å komme tilbake til normal, er det her snakk om å jobbe seg fra normal til bedre enn. Og dette igjen skal gjøres på en måte som faktisk føles integrert og naturlig, heller enn å legge til enda mer stress for lederen.

Personvernerklæring

Personvernerklæringen gjelder behandling av personopplysninger som brukes når du besøker våre nettsider eller på annen måte samhandler med oss. Mer info.