Kåre Frønsdal - Psykolog

Kåre har flere års erfaring fra spesialisthelsetjenesten i møte med utfordringer som livskriser, depresjon, angst, ADHD, traumer, relasjonsproblemer og personlighetsforstyrrelser. Han tilbyr psykodynamisk psykoterapi, en behandlingsform som baserer seg på samarbeid om å oppdage, forstå og bearbeide følelser og opplevelser fra tidligere og nåværende relasjoner.

Hos Kåre jobber dere sammen for å utforske og å bli klar over ulike sider av deg og ditt indre liv. Eksempel på dette kan være forsvarsmekanismer mot vonde, skremmende og smertefulle følelser, tanker og opplevelser, som en gang kan ha vært nødvendig eller hensiktsmessig, men som hindrer deg i å leve et godt liv. Ofte vil dette henge sammen med utfordringer som samlivsproblemer, vansker med å fungere i jobb og studier, og kommer til uttrykk som av angst, depresjon, eller kroppslige symptomer.

Sammen tar dere sikte på å endre eller utvide din selvopplevelse, relasjonsmønstre og mestringsstrategier, slik at du kan få det bedre. Den trygge relasjonen er i sentrum, med fokus på respekt, åpenhet og nysgjerrighet.

Konsultasjon fra kr 1490,-
Se alle våre veildende priser

Dag 08:00-16:00
Forsikring

Frist for avbestilling er 48 timer før behandlingen starter (For forsikringssaker gjelder egne frister). Avbestilling må gjøres i PasientSky appen eller på pasientsky.no. Ved endring må du først avbestille, for så å bestille ny time.

Personvernerklæring

Personvernerklæringen gjelder behandling av personopplysninger som brukes når du besøker våre nettsider eller på annen måte samhandler med oss. Mer info.