Jens Ramfjord - psykologspesialist

Jens, som er psykologspesialist, har arbeidet med avhengighet og psykiske lidelser samt skolepsykologi (PPT) tidligere, nå psykisk helsevern i noen år. Han er humanistisk psykolog, men er påvirket av flere retninger i psykologien. Jens er aktiv og vennlig i samtalene. Og samtidig med at han søker å forstå underliggende årsaker til folks vansker, er han løsningsorientert og jordnær som terapeut.

Møtet mellom psykolog og klient skal være trygt, naturlig og utforskende, og preget av gjensidighet og respekt. Og selv om samtalene gjerne er seriøse eller alvorlige, er det også rom for humor. Jens er opptatt av å søke det meningsfulle for hver enkelt klient. Målet er innsikt og gode valg, for å oppnå en bedre retning i livet.

Jens er en imøtekommende og ivaretakende psykolog, og alltid engasjert og fokusert i samarbeidet.

Konsultasjon fra kr 1690,-
Se alle våre veildende priser

Dag 08:00-16:00
Parterapi
Videokonsultasjon
Forsikring

Frist for avbestilling er 48 timer før behandlingen starter (For forsikringssaker gjelder egne frister). Avbestilling må gjøres i PasientSky appen eller på pasientsky.no. Ved endring må du først avbestille, for så å bestille ny time.

 

Personvernerklæring

Personvernerklæringen gjelder behandling av personopplysninger som brukes når du besøker våre nettsider eller på annen måte samhandler med oss. Mer info.