Martine Berg Fuglem - Psykolog

Martine er utdannet psykolog ved Universitetet i Oslo. Hun er en varm terapeut som engasjerer seg for å skape et trygt rom som utgangspunkt for gode terapiprosesser. Hun har erfaring med både voksne, barn og familier i spesialisthelsetjenesten, og har arbeidet med et bredt spekter av psykiske vansker.

Martine har sterk tro på at ens følelser alltid er viktig, og at man selv er eksperten på sine egne opplevelser og behov. Hun erfarer at god terapi baserer seg på et genuint møte og samarbeid mellom klient og terapeut. Sammen finner dere veien mot ønsket endring. Hun forsøker å møte deg med nysgjerrighet og en balanse mellom å se og støtte deg, og å utfordre deg, og bruker elementer fra ulike terapiretninger tilpasset den enkeltes behov.

Konsultasjon fra kr 1350,- (45 min)

Dag 09:00-16:00
Kveld etter 16:00
Forsikring (aktiv forsikringssak)

Frist for avbestilling er 48 timer før behandlingen starter (For forsikringssaker gjelder egne frister). Avbestilling må gjøres i PasientSky appen eller på pasientsky.no. Ved endring må du først avbestille, for så å bestille ny time.

Personvernerklæring

Personvernerklæringen gjelder behandling av personopplysninger som brukes når du besøker våre nettsider eller på annen måte samhandler med oss. Mer info.