Viktoria Solum - psykolog

Viktoria er utdannet psykolog ved Universitetet i Oslo. Som en varm og engasjert psykolog er Viktoria opptatt av å skape et trygt terapirom for utforsking av tanker, følelser og utfordringer. Viktoria ønsker å forstå dine opplevelser og behov, og søker å møte deg med en åpen, utforskende holdning.

I terapien vil dere samarbeide om et meningsfullt fokus for deg. Viktoria integrerer ulike terapeutiske metoder, med en spesiell vekt på den psykodynamiske tilnærmingen, og arbeider med å fremme langsiktig endring og personlig utvikling.

Aktuelle problemstillinger Viktoria kan hjelpe med inkluderer ulike utfordringer som å håndtere angst og stress, utvikle mestringsstrategier for livsendringer, navigere gjennom relasjonsproblemer og konflikthåndtering, utforske egen identitet, samt å bearbeide traumatiske erfaringer.

Viktoria har også kompetanse innen arbeid med barn og ungdom, og er sertifisert kursholder for det evidensbaserte foreldreveiledningsprogrammet Tuning in to Kids.

Konsultasjon fra kr 1490,-
Se alle våre veildende priser

Kveld etter 16:00
Forsikring (aktiv forsikringssak)
Falck Helse

Frist for avbestilling er 48 timer før behandlingen starter (For forsikringssaker gjelder egne frister). Avbestilling må gjøres i PasientSky appen eller på pasientsky.no. Ved endring må du først avbestille, for så å bestille ny time.

Personvernerklæring

Personvernerklæringen gjelder behandling av personopplysninger som brukes når du besøker våre nettsider eller på annen måte samhandler med oss. Mer info.