Maryam Golzar - psykologspesialist

Maryam Golzar ble psykologspesialist i 2019, men har jobbet som psykolog siden 2010 med voksne, ungdommer og barn. Hun har erfaring med klinisk behandling, vurderinger, individuell funksjonsvurdering (IF), og nevropsykiatriske utredninger.

Maryam er spesialist innen arbeids- og organisasjonspsykologi, med utdannelse fra Uppsala universitet og Umeå universitet i Sverige. Hun har arbeidet både i offentlig sektor, inkludert Barne- og ungdomspsykiatri (BUP), Habilitering og voksenpsykiatri, samt i privat sektor, inkludert Previa og andre bedriftshelsetjenester. Maryam har også erfaring med digitale behandlinger og har jobbet ved en privat klinikk i Bergen digitalt under pandemien.

I tillegg til klinisk arbeid, har Maryam erfaring med veiledning, opplæring, støtte til ledere, lederveiledning, personaleveiledning og personaleopplæring. Hennes grunnutdanning er kognitiv atferdsterapi (KBT)-orientert, og hun bruker metoder som KBT, ACT (aksept- og forpliktelsesterapi), MI (motiverende samtale), empatisk kommunikasjon og skjematerapi for å hjelpe mennesker i ulike livssituasjoner.

Konsultasjon fra kr 1490,-
Se alle våre veildende priser

Helg
Video dag 08:00-16:00
Video kveld etter 16:00
Forsikring (aktiv forsikringssak)
Video forsikring
Falck Helse

Frist for avbestilling er 48 timer før behandlingen starter (For forsikringssaker gjelder egne frister). Avbestilling må gjøres i PasientSky appen eller på pasientsky.no. Ved endring må du først avbestille, for så å bestille ny time.

Personvernerklæring

Personvernerklæringen gjelder behandling av personopplysninger som brukes når du besøker våre nettsider eller på annen måte samhandler med oss. Mer info.