Karolina Kairelyte - Psykolog

Karolina er utdannet psykolog ved Universitetet i Bergen, og har erfaring fra Spesialisthelsetjenesten og UC Berkeley.

Karolina har erfaring i arbeid med en rekke psykiske utfordringer, som angst og depresjon, samt mestring av vanskelige følelser som skam. Karolina kan hjelpe deg med problemstillinger knyttet til selvbilde, relasjoner, stress, traumer og kulturelle utfordringer. Hun tilbyr også støtte for spørsmål relatert til mat og trening, og mestring av oppmerksomhetsvansker. Som terapeut er Karolina engasjert, varm og autentisk. Hun vil møte deg med trygghet og respekt uansett hvor du er i livet.

Som terapeut fokuserer Karolina på å bedre forstå, uttrykke og regulere følelser, og videreutdannes derfor innen Mentaliseringsbasert Terapi. Mentalisering er å kunne se seg selv utenfra og andre innenfra. Med kompetanse fra ulike behandlingsmetoder kan hun tilpasse sin tilnærming til dine behov. Karolina er opptatt av å tilby støtte og veiledning slik at du kan finne veien til bedre helse.

Konsultasjon fra kr 1490,-
Se alle våre veildende priser

Dag 08:00-16:00
Forsikring (aktiv forsikringssak)
Falck Helse

Frist for avbestilling er 48 timer før behandlingen starter (For forsikringssaker gjelder egne frister). Avbestilling må gjøres i PasientSky appen eller på pasientsky.no. Ved endring må du først avbestille, for så å bestille ny time.

 

Personvernerklæring

Personvernerklæringen gjelder behandling av personopplysninger som brukes når du besøker våre nettsider eller på annen måte samhandler med oss. Mer info.