Jakob Sverre Løvstad - Psykolog

Jakob er utdannet psykolog ved Universitetet i Oslo, og er i tillegg tidligere sivilingeniør i datateknikk fra NTNU, med flere års forskningserfaring som stipendiat. Han er også tidligere landslagssjef i MMA og profesjonell utøver i samme sport.

Jakob kom opprinnelig inn i terapi gjennom mental trening myntet på sport og lederutvikling. Etter hvert ble det aktuelt å gå dypere inn i faget og også jobbe med de som synes livet kan være litt mer utfordrende, heller enn kun prestasjonsperspektivet.

I selve terapien anser han det som viktig å hjelpe den som søker hjelp med å møte det vanskelige på en dyp nok måte til å kunne forløse hva enn problemet er på en varig måte. Å skape et menneskelig møte med god nok støtte og trygghet til å møte det man synes er sårt, blir en sentral side av hver time sammen.

Selve metodikken som anvendes tilpasses til enhver tid deg som klient. Jakob er langt fra dogmatisk, og velger heller fra en bred verktøykasse hva som kan være aktuelt å ta frem for den som søker hjelp. Det viktigste er at det oppstår best mulige betingelser for personlig vekst og mestring for den enkelte.

Hva gjelder mer spesiell kompetanse, har Jakob også jobbet med utredning og behandling av mennesker med nevrokognitive utfordringer, og også hatt rikelig med erfaring innenfor eksistensielle temaer (liv/død, tap, mening, identitet og selvbilde mm).

Konsultasjon fra kr 1290,- (45 min)
Prisendring er gjeldende for bestillinger utført etter 14.10.2022. 

Dag 09:00-16:00
Parterapi
Videokonsultasjon
Forsikring (aktiv forsikringssak)
Utredning ADHD/ADD
Lederstøtte

Frist for avbestilling er 48 timer før behandlingen starter (For forsikringssaker gjelder egne frister). Avbestilling må gjøres i PasientSky appen eller på pasientsky.no. Ved endring må du først avbestille, for så å bestille ny time.

Personvernerklæring

Personvernerklæringen gjelder behandling av personopplysninger som brukes når du besøker våre nettsider eller på annen måte samhandler med oss. Mer info.