Isak Valum Spitalen - Psykolog

Isak vil møte deg på en varm og ikke-dømmende måte. Han er opptatt av det iboende potensialet som ligger i oss alle. Han er lyttende og inkluderende, og vil vektlegge din livshistorie og dine erfaringer. Isak har en holdning om at du er eksperten på ditt liv. Han vil kunne hjelpe deg å sette ting i sammenheng, å forstå hvordan noe har utviklet seg i problematisk retning, samt å finne veien videre i din utviklingsprosess.

Isak har erfaring med både lettere og mer alvorlige rus- og avhengighetstilstander, også i kombinasjon med mer underliggende utfordringer eller traumer. Erfaring med angstilstander, depresjon og nedstemthet, relasjonelle vansker, samt identitet og selvfølelsesproblematikk hos unge voksne. Kombinerer tilnærminger fra flere behandlingstradisjoner.

Konsultasjon fra kr 1490,-
Se alle våre veildende priser

Dag 08:00-16:00
Kveld etter 16:00
Forsikring (aktiv forsikringssak)
Falck Helse

Frist for avbestilling er 48 timer før behandlingen starter (For forsikringssaker gjelder egne frister). Avbestilling må gjøres i PasientSky appen eller på pasientsky.no. Ved endring må du først avbestille, for så å bestille ny time.

 

Personvernerklæring

Personvernerklæringen gjelder behandling av personopplysninger som brukes når du besøker våre nettsider eller på annen måte samhandler med oss. Mer info.