Hieu Ngoc Tran - Psykolog

Hieu er utdannet psykolog fra Universitetet i Bergen og har i tillegg en bachelor i filosofi fra Universitetet i Oslo. Han har jobbet ved Modum Bad sin avdeling for depressive lidelser og jobber med personlighetsforstyrrelse ved seksjon for gruppe hos Nedre Romerike DPS.

Hieu møter deg med en åpen og nysgjerrig holdning for det du ønsker å sette søkelys på. Han er opptatt av å skape en relasjon der du får en opplevelse av å bli forstått for det du strever med. Hieu vil også hjelpe deg med å få oversikt over ditt liv og din livsfortelling slik at du kan få et større utfoldelsesrom i hverdagen.

Hieu kan hjelpe deg med depresjon- og angstplager, relasjonsvansker, eksistensielle spørsmål, livsbelastninger og psykosomatiske plager.

Konsultasjon fra kr 1490,-
Se alle våre veildende priser

Kveld etter 16:00
Forsikring (aktiv forsikringssak)

Frist for avbestilling er 48 timer før behandlingen starter (For forsikringssaker gjelder egne frister). Avbestilling må gjøres i PasientSky appen eller på pasientsky.no. Ved endring må du først avbestille, for så å bestille ny time.

Personvernerklæring

Personvernerklæringen gjelder behandling av personopplysninger som brukes når du besøker våre nettsider eller på annen måte samhandler med oss. Mer info.