Goncalo Reis - Psykolog

Goncalo er utdannet psykolog i 1998. Han begynte å jobbe med barn som har vanskelige perioder, hjemme eller på skolen. Etter dette, tok han videreutdanning i familieterapi og engasjerte seg i praksis med par og familier. I tillegg, har han utvidet kompetanse i nevropsykologi. Han jobber nå mest med voksne i et bred spektrum av lidelser og livsproblemer. Han er spesielt opptatt av å kunne finne løsninger for de med bekymringer og psykiske plager. Å være i stand til å bidra til å få mennesker til å gå frem i livet med sine nærmeste, om det gjelder livsbelastninger eller umiddelbare utfordringer, er den beste jobben i verden.

Konsultasjon fra kr 1490,-
Se alle våre veildende priser

Dag 09:00-16:00
Kveld etter 16:00
Par- og familieterapi
Forsikring (aktiv forsikringssak)
Falck Helse

Frist for avbestilling er 48 timer før behandlingen starter (For forsikringssaker gjelder egne frister). Avbestilling må gjøres i PasientSky appen eller på pasientsky.no. Ved endring må du først avbestille, for så å bestille ny time.

Personvernerklæring

Personvernerklæringen gjelder behandling av personopplysninger som brukes når du besøker våre nettsider eller på annen måte samhandler med oss. Mer info.