Emma Boniface Juvik - psykologkandidat

Emma er en varm og forståelsesfull terapeut med et ønske om at du skal få det bedre. Hun legger særlig vekt på at følelsene og tankene dine skal bli anerkjent og validert, og at du skal føle deg hørt og forstått. I terapirommet skaper Emma en trygg og støttende atmosfære for deg som oppmuntrer til dypere utforskning av dine utfordringer, med mål om positiv utvikling. Hos Emma oppmuntres du til å utforske dine følelser og tanker åpent, uten bekymring for negative vurderinger eller fordømmelse. I tillegg hjelper Emma deg også med å bygge langsiktige mestringsverktøy for en mer tilfredsstillende fremtid.

Som behandler tror Emma på viktigheten av at du er aktivt involvert i terapien og hun vil arbeide tett sammen med deg for å oppnå ønskende endringene. Emma tar imot alle utfordringer, uansett omfang, og gir deg støtten du trenger for å håndtere dem på veien videre mot velvære.

Emma er psykologkandidat fra Aarhus Universitet med hovedpraksis hos Oslo Psykologbehandling. Hun tilbyr terapi på både norsk og engelsk.

Pris fra 990,-

Dag 09:00-16:00
Kveld etter 16:00
Videokonsultasjon
Forsikring (aktiv forsikringssak)

Frist for avbestilling er 48 timer før behandlingen starter (For forsikringssaker gjelder egne frister). Avbestilling må gjøres i PasientSky appen eller på pasientsky.no. Ved endring må du først avbestille, for så å bestille ny time.

Personvernerklæring

Personvernerklæringen gjelder behandling av personopplysninger som brukes når du besøker våre nettsider eller på annen måte samhandler med oss. Mer info.