Katrine Dybsland
Psykolog

Katrine har gjennom flere år i psykisk helsevern erfaring med behandling av en rekke problematikker - alt fra livskriser, utbrenthet, depresjon, angst, traumer, personlighetsforstyrrelser med mer.

Hos Katrine vil du bli møtt med empati og forståelse, og hun er opptatt av å skape et trygt rom hvor terapeut og klient sammen utforsker de utfordringene du opplever. Hun har erfaring med flere behandlingsmetoder, og de siste årene er hun videreutdannet i psykodynamisk terapi, som bla. fokuserer på tidligere erfaringer, relasjoner, følelser, forsvarsstrategier og hvordan dette påvirker hvordan du har det i dag. Alle mennesker er unike, og et felles prosjekt blir å finne en felles forståelse av deg og dine utfordringer, samt hvordan du skal få det bedre.

Konsultasjon fra kr 1490,-
Se alle våre veildende priser

Dag 08:00-16:00
Videokonsultasjon
Forsikring (aktiv forsikringssak)
Falck Helse

Frist for avbestilling er 48 timer før behandlingen starter (For forsikringssaker gjelder egne frister). Avbestilling må gjøres i PasientSky appen eller på pasientsky.no. Ved endring må du først avbestille, for så å bestille ny time.

Personvernerklæring

Personvernerklæringen gjelder behandling av personopplysninger som brukes når du besøker våre nettsider eller på annen måte samhandler med oss. Mer info.