Lederstøtte

I en krevende hverdag som leder kan det oppstå et ønske om å ha en støtte utenfor egen organisasjon, en person som ikke har en agenda eller er investert i de pågående sakene. Ledere blir ofte belastet med kompliserte relasjonelle forhold og høyere ansvar i saker som ikke alltid er like lett å ha kontroll over. Og som de fleste nok har erfart, er det ikke nok med ledersamlinger, kurs og påfyll for å reelt sett sortere og endre egen tankegang, følelsesmessige reaksjoner og atferd. Når hverdagen koker igjen, er det aller letteste å falle tilbake på eksisterende vaner og instinkter.

Av denne grunn tilbyr vi i Oslo psykologbehandling en psykologisk tjeneste som følger samme forskningsbaserte og terapeutiske tilnærming som annen behandling, men da utført av noen med erfaring i lederstøtte og prestasjonsutvikling, og med et annet blikk. Istedenfor å tenke at man skal gå fra å være belastet til å komme tilbake til normal, er det her snakk om å jobbe seg fra normal til bedre enn. Og dette igjen skal gjøres på en måte som faktisk føles integrert og naturlig, heller enn å legge til enda mer stress for lederen.

Bestilling av slik utredning kan du gjøre her.

Personvernerklæring

Personvernerklæringen gjelder behandling av personopplysninger som brukes når du besøker våre nettsider eller på annen måte samhandler med oss. Mer info.